![Sous-vide Oktopus-Salat Sous-vide Oktopus-Salat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ee5a123-9797-462d-9779-1706978d68c4/Derivates/44d68e4e-582b-4bd7-8b10-9fcbc26d4e99.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 40 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
- 15 g heller Essig
- 5 g Petersilienblätter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1039 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Bouillabaisse
1h 25 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
The Bronx
10 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Ribisel-Pavlova
2 Std. 50 Min