Sous-vide Oktopus-Salat
TM6

Sous-vide Oktopus-Salat

4.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 600 g Oktopus, frisch, Tentakel in Stücken (ca. 2,5 cm)
  • 1 EL Paprikapulver, edelsüß
  • 40 g Olivenöl
  • ½ - ¾ TL Salz
  • 2 Knoblauchzehen, angedrückt
  • 2 Lorbeerblätter, getrocknet
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • 30 g Zitronensaft
  • 120 g Karotten, in Stiften (0,5 x 5 cm)
  • 100 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
  • 80 g grüne Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
  • 80 g rote Paprika, in Stiften (0,5 x 5 cm)
  • 15 g heller Essig
  • 5 g Petersilienblätter

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1039 kJ / 248 kcal
Eiwitten
26 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
12 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten