![Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31ae39d5-1c5c-42fd-aee6-ecc036cd9a23/Derivates/380e7c58-1a87-4049-880d-3ad30b05c096.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tintenfische, ganz, mittelgroß, jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
- 20 g Semmelwürfel
- 5 g Petersilienblätter
- 10 g Weißwein, trocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 1400 g Wasser
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schlagobers
- 2 Prisen Safran, etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 521 mg
Alternatieve recepten
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45min
Steinpilze sous-vide
30min
Coq au vin
3h
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1 godz. 10 min
Sambal - indonesische Würzpaste "hot"
1h
Smoked Salmon Roulade
1 godz. 55 min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min