Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tintenfische, ganz, mittelgroß, jeweils ca. 250 g und 25 cm lang
- 20 g Semmelwürfel
- 5 g Petersilienblätter
- 10 g Weißwein, trocken
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 EL Olivenöl
- 1400 g Wasser
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Schlagobers
- 2 Prisen Safran, etwas mehr zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 521 mg
Alternatieve recepten
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Teriyaki-Ripperl mit Maiskolben und Farmersalat
14 godz. 30 min
Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree
1h
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10 min
Kräuterstelzen
2 Std.
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Käswurst
27u. 30min
Pulled Chicken Curry Burger
2j 20 menit
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1h 45min
Kochsalami
20h 30min