![Steinpilze sous-vide Steinpilze sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96b0f641-01e2-439e-a94f-f12b84159b6d/Derivates/28310c96-4745-42b9-af9c-a17707a52ee1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
of 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 655 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 godz.
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1 godz. 30 min
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55 min
Melanzani-Rotwein-Relish
1 godz. 30 min
Vietnamesische Beef Pho
1h 45min
The Bronx
10 Min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Scharfe Garnelensuppe
35 min
Baiser Drops
3h
Risottobällchen Jack O´Lantern
1 Std. 50 Min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 godz.
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min