Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
-
200
g Steinpilze, frisch
of 200 g Kräuterseitlinge - 1 Prise Salz
- 1 - 2 EL Butter
- 1 Knoblauchzehe, mit dem Messer angedrückt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 655 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 14 g
- Natrium
- 402 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geröstete Leber
30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25 min
Gefüllter Tintenfisch sous-vide mit Parmesan-Safransauce
1 godz.
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8h 45min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Boeuf Bourguignon
2h 45 min
Kimchi
74h 15 min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45 min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min