Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kräuter-Hollandaise
- 20 g gemischte frische Kräuter (Petersilie, Basilikum, Minze), Blättchen abgezupft
- 250 g Butter, in Stücken
- 50 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eidotter
- ½ TL Salz
- ½ TL Senf
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
Pochierte Eier und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 8 Eier
- 200 g braune Champignons, in Scheiben
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Olivenöl zum Beträufeln
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 120 - 140 g Babyspinat, frisch, gewaschen und trocken geschüttelt
- 8 Scheiben Toastbrot
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3375 kJ / 807 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 37 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 851 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1h 30min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Smoked Salmon Roulade
1 Std. 55 Min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Scallops & Pea Puree
20min
Crème Brûlée
3hod. 10min
Eggs Benedict
30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Sauce Tatare
15min