Compatibele versies
Pizza mit Pistazienpesto, Stracciatella Käse und Mortadella
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 120 g Wasser
- 2 - 3 g frische Germ
- ½ TL Zucker
- Olivenöl, zum Einfetten
- 200 g Weizenmehl, universal
- ½ TL Salz
Pistazien-Pesto
- 20 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 90 g Pistazien, gesalzen, geschält
- ½ Knoblauchzehe (optioneel)
- 3 Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl
Topping
-
80
g Stracciatella Käse (siehe Tipp)
of 80 g Mozzarella - 60 g Mortadella, in Scheiben, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4402 kJ / 1052 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 769 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad Thai mit Huhn
30 min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35 min
Risotto Milanese
35 min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 min
Gewürztes Tri-Tip Rindfleisch mit gegrillten Maiskolben und Rahmspinat
3h
Lachs mit Pestokruste, Cherrytomaten und Schwammerlrisoni
1 Std. 50 Min
Bouillabaisse
1 godz. 25 min
Gedämpfte süß-saure Fleischtascherl
1h 10min
Vietnamesische Beef Pho
1 godz. 45 min
Eierschwammerl-Empanadas
1 godz. 45 min
Maroni-Soufflés
50 min
Zitronenrisotto
30 min