Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
-
80
g Pekannüsse
of Walnüsse, halbiert - 170 g Zucker
- 1020 g Wasser
-
1
EL Apfelessig
of 1 EL Weißweinessig - ½ TL Salz
- 50 g Ahornsirup
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1889 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 293 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokomousse Ruck-Zuck
5min
Maroni Mousse au chocolat
15 Min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14h 30min
Apfelcrumble mit veganer Cashew-Vanille-Eiscreme
1h
Biscoff-Cheesecake
6 Std. 25 Min
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1h 50min
Neapolitanische Calzone
1h 30min
Walnuss-Sauerkraut-Brownie
1h
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
9 godz. 40 min
Spanischer Brunch
1 godz. 35 min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 godz.
Fruchtecken
1 Std. 20 Min