Apparaten en Accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Voorbereiding 15min
Totaal 2u.
4 porties
Ingrediënten
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1143 mg
Eiwitten
57 g
Calorieën
2103 kJ /
504 kcal
Vetten
29 g
Verzadigd vet
11 g
Koolhydraten
2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rode bietensap
10min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Spaghetti muffins
55min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Citroencake
2u.
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Kabeljauw met citrusboter
50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min