Compatibele versies
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2103 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Japanse kip curry
55min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Steak au Poivre
20 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Antioxidantenboost
10 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Steak Stroganoff
45min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Steak tartaar
30 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.