Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)
- warm water, voor het weken
- 70 g teentjes knoflook
- 40 g olie
- ½ tl zout (optioneel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 35 g suiker
- 40 g sojasaus
- 20 g rijstwijn
- 700 g water
- 200 - 250 g rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd
- 200 g platte sperziebonen
- 50 g lente-uien, in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10 min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Cottage pie
1h 10 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Kipfricassee
Brak ocen
Huzarensalade
25 Min
Steak Stroganoff
45min