Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)
- warm water, voor het weken
- 70 g teentjes knoflook
- 40 g olie
- ½ tl zout (optioneel)
- ¼ tl gemalen witte peper
- 35 g suiker
- 40 g sojasaus
- 20 g rijstwijn
- 700 g water
- 200 - 250 g rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd
- 200 g platte sperziebonen
- 50 g lente-uien, in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Aardappel flatbread
Geen beoordelingen
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Antioxidantenboost
10 min
Huzarensalade
25 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min