Apparaten en Accessoires
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optioneel)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
20 g witte wijnrijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
1832 kJ /
438 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
66 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nenhuma avaliação
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Hainanese kiprijst
1h 20min
Asperge-watermeloen salade
40min
Japanse kip curry
55min
Quinoakoekjes
1h
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min