Apparaten en Accessoires
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 35min
2 porties
Ingrediënten
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
gemalen koriander1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen gember1 snuifje
-
kip (1 volledige kip, zie tip)650 g
-
courgette in schijfjes200 g
-
fijn zout1 tl
-
uien in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
200 g water, + 1 tl kippenbouillonpasta, zelfgemaaktgevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2899 kJ /
693 kcal
Vetten
42.5 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
17.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Minestrone
45min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Vissticks met tomatensaus
50min
Granité van koffie
8u. 10min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min