Apparaten en Accessoires
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 45min
8 porties
Ingrediënten
-
sjalotten in stukken100 g
-
verse tijm enkel de bladeren10 takjes
-
porto170 g
-
granaatappelsiroop100 g
-
ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)900 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zelfgemaakte vulling (zie tip)250 g
-
granaatappelpitten en iets meer om te garneren50 g
-
Dijon mosterd30 g
-
boter in stukken30 g
-
rode ui gehalveerd, in plakjes800 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1220 kJ /
291 kcal
Vetten
8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 godz. 50 min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 godz. 20 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Kruidenboter flatbreads
35 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 godz. 5 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 godz. 15 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 godz. 5 min