Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de persil frais
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile neutre
- 500 g de haricots blancs secs, cuits et égouttés
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 553 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourin à l'ail
25min
Velouté de pomme de terre aux grains de maïs
40min
Soupe au lait
20min
Soupe d'alpage
40min
Soupe paysanne express
45min
Soupe au chou
45min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Soupe paysanne au lard
55min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe danoise aux pois cassés
1h