Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en lamelles
- 10 g d'huile d'olive
- 700 g de panais, coupés en cubes
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 544 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min
Soupe de panais
35min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Velouté de poivron rouge
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min