Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bottes d'asperges vertes
- 25 g de parmesan
Le pesto de roquette
- 75 g de roquette
- 50 g de pignons de pin
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 1 pincée de fleur de sel
Le risotto
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive pour la finition
- 400 g de riz spécial risotto, ou type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 5 g de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2865 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1h 15 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux asperges
45min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Risotto de printemps
55 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Risotto aux morilles
45min
Risotto aux asperges
35min