![Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31ae39d5-1c5c-42fd-aee6-ecc036cd9a23/Derivates/380e7c58-1a87-4049-880d-3ad30b05c096.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
- 2 oz day old bread, cut into pieces
- 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 2 tsp dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whipping cream
- 2 pinches saffron, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Wellington (Ben)
10小时 10 分钟
Umami Paste
5 min
Chinese Long Beans with Pork
25 dk
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Pork tenderloin parcels
1sa
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4sa
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 Std.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min