Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
- 2 oz day old bread, cut into pieces
- 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 2 tsp dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whipping cream
- 2 pinches saffron, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 dk
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
45 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 dk
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 dk
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Miso chicken and rice
1sa 30 dk
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Red Mole Chicken Enchiladas
1sa
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 dk
Caponata
50 Min
Salsa Verde
10 Min