Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)
- 2 oz day old bread, cut into pieces
- 1 tsp fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 2 tsp dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz whipping cream
- 2 pinches saffron, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 790.8 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Pulled Pork Buns
6h 20min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Veal in tuna sauce
Geen beoordelingen
Pork with Black Bean Sauce
30min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 Std.
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min