Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de pommes de terre farineuses (bintje, marabel, manon…), coupées en cubes de 3 cm de côté environ
-
350
g de lait
of 350 g d'eau - du sel
- 1 épaule de chevreau, désossée
- 2 c. à soupe de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
-
30
g de beurre
of 30 g d'huile d'olive - 3 brins de basilic frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2173 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2 godz. 15 min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Nouilles froides aux légumes et mayak yolk
4h 35min
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12hod. 35min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1 Std.
Pissaladière
3h
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Geen beoordelingen
Pintade farcie avec Betty
2h
Œufs à la neige au coulis de poires
3 godz. 55 min
Ragoût de poulet colombien
2h 20min