Compatibele versies
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de nuez de la India
- 100 g de nuez de la india
- agua, cantidad suficiente para cubrir
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de caldo de verduras (ver tip)
Verduras horneadas
- 600 g de verduras, mezcla de temporada, cortadas en bastones (aprox. 1.5 cm x 7 cm) (ver tip)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pizcas de pimienta blanca molida
- 1 cda de garam masala, (mezcla de especias)
- 2 dientes de ajo, pelados
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ejotes almendrados
30 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 min
Quinoa bowl con hongos
45 min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40 min
Ensalada de quinoa
25min
Ensalada de garbanzos y cuscús
30 min
Curry de papa (Ala hodi)
40 min
Quinoa con ejotes
30 min
Cups de col con pollo
25min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 godz.