Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel (ca. 100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g brauner Zuchtchampignon, frisch, halbiert
- 80 g Karotten, in Stücken
- 90 g Stangensellerie, in Stücken
- 20 g Sonnenblumenöl
- 15 g vegane Margarine
- ½ TL Salz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, abgezupft
- 2 TL brauner Zucker
- 1 TL Weizenmehl
- 350 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 80 g Rotwein, vegan
- 20 g Sojasauce, dunkel, vegan
- 10 g Rotweinessig, vegan
- ½ TL Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 387 kJ / 92 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 min
Vegane Vanillekipferl
1h 50 min
Linseneintopf (XXL)
4h
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min
Soja-Bolognese-Sauce
40min
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1h 45min
Veganes Käsefondue
30min
Veganer Liptauer
12 godz. 10 min
Veganer Feta
12 godz. 10 min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 Min
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2h 30 min