Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Apfelessig
- 150 - 200 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 100 g Walnusshälften
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 - 250 g Karotten, geschält, in Stücken
- 300 - 350 g Rotkraut, in Stücken
- 2 TL Kräutersalz
- 60 g Wasser
-
1 - 2
EL Preiselbeermarmelade
of 10 g Honig - 40 g Olivenöl
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- ½ - ¾ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL Currypulver
-
2
TL Hanfsamen
of 2 TL Sesamsamen - 2 TL Dijonsenf
- 2 Orangen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1128 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 838 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Detox-Salat
10 Min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min
Linsenaufstrich
30min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15 Min
Schneller Rohkostsalat
15 Min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Fruchtpudding (aus Resten)
25min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Radisalat
20min
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 Min
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 Min