Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Apfelessig
- 150 - 200 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 100 g Walnusshälften
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 - 250 g Karotten, geschält, in Stücken
- 300 - 350 g Rotkraut, in Stücken
- 2 TL Kräutersalz
- 60 g Wasser
-
1 - 2
EL Preiselbeermarmelade
of 10 g Honig - 40 g Olivenöl
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- ½ - ¾ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL Currypulver
-
2
TL Hanfsamen
of 2 TL Sesamsamen - 2 TL Dijonsenf
- 2 Orangen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1128 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 838 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkrautsalat mit knusprigem Feta und Kräuterpesto
40 Min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15 min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 min
Detox-Salat
10 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Fastensuppe
45 min
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1h 10 min
Schneller Rohkostsalat
15 min
Schnelle Kürbissuppe
25 min
Linsenaufstrich
30 min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10 min