Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de jitomate, en mitades
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cebolla, grande, en gajos delgados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 5 chiles poblanos, grandes, con o sin piel, en rajas delgadas, (aprox. 5 cm de largo)
-
200 - 300
g de pasta fusilli
of 200 - 300 g de pasta seca corta, tipo macaroni - 200 g de queso panela, en cubos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1015.4 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alambre de pescado
35 Min
Pasta cremosa con calabacitas
45 Min
Espagueti con champiñones y tocino
35 Min
Pasta con verduras verdes
45 Min
Pasta con pesto y pollo
30 Min
Pollo en salsa verde con nopales
40 Min
Pasta al poblano
35 Min
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Tradicional sopa de fideo
35 Min
Espaguetti con albóndigas
55 Min
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min
Caldo de res
1 Std. 15 Min