Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de filetes de pescado, (Tilapia), congelado
- 200 g de cebolla morada, en trozos
- 1 chile habanero, o manzano, desvenado
- 10 aceitunas verdes deshuesadas, (reservar 2 cucharadas de la salmuera)
- 4 ramitas de cilantro, sólo las hojas
- ½ pimiento rojo, desvenado, cortado en juliana
- 1500 g de agua
- 1 cdita de orégano
- 40 g de jugo de limón
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 60 g de vinagre de chile
- 1 cdita de sal
- 10 aceitunas verdes rellenas, (reservar 2 cucharadas de la salmuera)
- 1 cdita de comino en polvo
- 1 cdita de orégano fresco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 638 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10min
Aderezo de ajo japonés
10min
Espárragos con salsa de jamiaca
40 Min
Ceviche peruano
30 Min
Salsa bruja
5min
Dulce de frijol
2h 20min
Pozole de mariscos
1h 15min
Ceviche blanco
30 Min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1 Std. 50 Min
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10min
Aguachile de camarón
15min