Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 80 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla
- 300 g de calamar baby limpio y cortado en aros con sus tentáculos
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 cditas de sal fina, o al gusto
- 150 g de pulpo cocido, en trocitos
- 500 g de camarones medianos crudos, sin cáscara, limpios, en trozos
- 350 g de manzanas, tipo Golden, peladas y descorazonadas
- 50 g de aceite
- 1 huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 cdita de jugo de limón recién exprimido
- ½ cdita de salsa Tabasco
Vinagreta de aguacate
- 400 g de aguacate
- 20 g de cilantro
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cda de jugo de limón
- 100 g de vinagre
- 250 g de agua
Chiles
- 8 chiles poblanos, pelados, desvenados y abiertos para rellenar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1764 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pescado a la veracruzana
30min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30min
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min
Chiles en escabeche
1h
Huevos cocidos
20 min
Salsa de chile de árbol con cacahuate
20 min
Pollo con mole almendrado
2h
Papas con chorizo
40min
Molcajete con salsa de chilhuacle
30min
Fetuccine con hongos
1h
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min