Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de miel
- ½ cdita de jengibre en polvo
- ¼ cdita de sal fina, y un poco más para sazonar
- ¼ cdita pimienta negra molida, y un poco más para sazonar
- 500 g de agua
- 4 filetes de salmón, frescos (aprox. 150 g c/u)
- 4 cdas de cebolla cambray, (aprox. 50 g), en rebandas (0.5-1 cm)
- 4 cdas de arándanos deshidratados
- 200 g de berros (ver tip)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 278 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 Std.
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55min
Chabacanos al vapor (500 g) en Varoma
Brak ocen
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50 Min
Ensalada de fideos de calabaza low carb
25min
Ensalada de colifor
40 Min
Aguacates rellenos de atún
20 Min
Ceviche de marlin
25min
Pasta de té limón
10min
Brochetas de pollo con arroz y salsa de mango
50 Min
Pimientos rellenos de quinoa
1 Std.
Ensalada de betabel
1h 10min