Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Negra
- 80 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de huitlacoche fresco
of 250 g de huitlacoche, en lata - 2 hojas de epazote
- 50 - 75 g de agua
Salsa Blanca
- 1 chile serrano, sin tallo y retire las semillas si lo desea
- 4 cdas de cebollín, picado
- 300 g de requesón
- 200 g de crema ácida
- ¾ - 1 cdita de sal, o al gusto y un poco más para sazonar
- ¼ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto y un poco más para sazonar
Para servir
- 6 filetes de res, (en medallones)
- 6 nopales, asados
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1750 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 678 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la talla
40 min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 godz.
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30 min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5 Std. 30 Min
Filete de res en salsa de chile morita
40 min
Filete a la pimienta
20 min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Pescado a la veracruzana
30 min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 Std. 30 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 Std. 30 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min