Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 87.7 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1251.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Zucchini soup
25 menit
Fresh fennel salad
10 min
Pea and mint soup
20 min
Broccoli almond soup
30 menit
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Pancetta and asparagus galettes
1h 5 min
Cucumber soup
25 menit
Thai green broccoli and spinach soup
25 menit
Cafe-style miso mushrooms
25 menit
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 menit