Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 87.7 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1251.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesy polenta with vegetable ragù
1ωρ. 20 λεπτ.
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 λεπτ.
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1ωρ. 20 λεπτ.
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Geen beoordelingen
Baba ghanoush
1ωρ.
Potato and porcini mushroom soup
30 λεπτ.
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Poppy seed strudel
3h 15min
Ukrainian borscht
35min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min