![Classic gin and cucumber icy poles Classic gin and cucumber icy poles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c1189fd4-a0f7-4eec-af77-5a06095813a9/Derivates/dd4cad85-c825-4b05-bd2e-947a87ad49b7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ g Lebanese cucumber (approx. 150 g) cut into pieces, plus an extra 6 slices
- 120 g gin of choice (see Tips)
- 30 g sugar
- 40 g lime juice
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 150 g tonic water
- Prosecco, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 144.1 kJ / 34.3 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 8.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan bao sliders
Brak ocen
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Curried kraut
Brak ocen
Lemongrass and lime glazed vegetable wraps
40min
Homemade cheese slices
1h 15 min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Blackberry Bramble
5 Min
Peach Bellini
5 Min
Banana Nice cream
5 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min