Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 457.9 mg
Alternatieve recepten
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Curried pickled fish
49h
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Sautéed vegetables
15min
Samke harra
35 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Baked pumpkin and beef stew
3h
Liquid beef stock
3h 20min
Warm beetroot dish
50min
Brussels sprouts with lime crumb
20min