Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di brodo di carne
- 3 - 4 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 12 salsicce fresche
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2925 kJ / 699.7 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2416.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55 min
Pollo e patate in salsa piccante
1 godz.
Frittelle di patate e Parmigiano
30 min
Cous cous marocchino
50 min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Uova alla piemontese
45 min
Wurstel panati (senza glutine)
30 min
Lonza, salsicce e cipolle
50 min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Panini alla griglia con salsiccia (Boerewors)
2h 20min
Salsiccia al primitivo
50 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min