Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolle a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di brodo di carne
- 3 - 4 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 12 salsicce fresche
- 30 g di burro a pezzi
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2925 kJ / 699.7 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 2416.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale in agrodolce
50min
Pollo Yassa
1h
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo danese
30min
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2h 10min
Salsiccia al primitivo
50min
Palacsinta (Crêpes ungheresi)
1 Std. 10 Min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min
Salsa noisette
20min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2h 10min
Cotoletta alla milanese
1h
Purè di patate e bacon al curry
40min