Apparaten en Accessoires
Piononos (Andalucía)
Voorbereiding 30min
Totaal 13u. 20min
16 unidades
Ingrediënten
Almíbar
-
160 g de azúcar
-
160 g de agua
-
30 g de ron
Crema de relleno
-
4 huevos
-
1 yema de huevo
-
200 g de azúcar
-
30 g de maicena
-
100 g de agua
Bizcocho plancha
-
3 huevos
-
90 g de azúcar
-
90 g de maicena
Montaje
-
1 - 2 cucharaditas de canela molida
-
3 - 4 cucharadas de azúcar
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Natrium
35.8 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
779 kJ /
186 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
34.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería. La vida es dulce
120 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Almíbar básico
10min
Nectarinas con crema pastelera y nata
Geen beoordelingen
Crema pastelera
10min
Flan
5u.
Milhojas de merengue
1u. 40min
Merengue italiano
20min
Minitartas San Marcos con trufa
3u.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2u. 35min
Tocino de cielo
4u. 30min
Tarta San Marcos
4u.
Pestiños andaluces
1u.