![Piononos (Andalucía) Piononos (Andalucía)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bb578f88-f487-4a2b-8b18-e658c3b830ec/Derivates/bccb36c5-4b8c-4244-8ef0-958f1622967e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 160 g de azúcar
- 160 g de agua
- 30 g de ron
Crema de relleno
- 4 huevos
- 1 yema de huevo
- 200 g de azúcar
- 30 g de maicena
- 100 g de agua
Bizcocho plancha
- 3 huevos
- 90 g de azúcar
- 90 g de maicena
Montaje
- 1 - 2 cucharaditas de canela molida
- 3 - 4 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 779 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 35.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10 min
Merengue suizo
10 min
Merengue italiano
20 min
Merengue francés
2 Std. 15 Min
Milhojas de merengue
1hod. 40min
Merengue con agua
15min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Fantasmas de merengue
4h
Tocino de cielo
4 godz. 30 min
Almíbar básico
10 min
Brazo de gitano
3 Std.
Tarta San Marcos
4h