Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piononos
- 4 huevos L
- 100 g de azúcar
- 2 cucharaditas de miel
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 100 g de harina de repostería
- 4 huevos (L)
Crema de relleno
- 350 g de mantequilla (a temperatura ambiente) en trozos
- 120 g de leche
- 120 g de azúcar glas
- 60 g de cacao puro en polvo
Cobertura
- 200 g de nata
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de nueces peladas troceadas
- 4 - 6 nueces en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2504 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 46.1 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Cheesecake con salsa de caramelo
4 Std. 20 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h
Tiramisú de caramelo
3h 30min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Postre chajá
11h 15min
Selva negra in a jar
1h
Tarta de chocolate blanco y negro
1 godz. 25 min
Tarta Bellini
24h