Compatibele versies
Semiesferas de chocolate con mousse de Toblerone® y crema de chocolate blanco
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semiesferas de turrón
- 2 hojas de gelatina
- 2 claras de huevo (reserve las yemas)
- 1 pellizco de sal
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
- 20 g de azúcar
- 130 g de leche
- 130 g de nata
- 180 g de turrón de Jijona blando
Mousse de Toblerone®
- 100 g de azúcar glas
- 3 claras de huevo (reserve las yemas)
- 3 gotas de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
- 100 g de chocolate Toblerone ®
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao)
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
Cobertura
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente
- perlas de azúcar doradas
Crema de chocolate blanco
- 75 g de chocolate blanco para postres
- 100 g de nata
- 30 g de brandy
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2513 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 38.4 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 665.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannoli al cacao con crema de café
1 godz.
Caramelos de higo
20min
Porchetta al horno con guarnición
3h
Cochinillo con chucrut y salsa de mandarina
27óra 30p
Acarayés de camarones con mojo y vinagreta de tomates verdes
12 godz. 45 min
Tarta de limón y merengue
3h
Milhojas de chocolate y caramelo
2 Std.
Perdices con salsa de chocolate
3h
Helado de caramelo salado
14h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min