Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Masa
- 150 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 30 g de azúcar
- 140 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla
Montaje y horneado
- 1 huevo batido
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 40 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1208 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 88.5 mg
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Brazo de gitano
3h
Medias noches
1 Std. 20 Min
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Pastas de té rellenas de mermelada
50 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Pastas de té rizadas
40 Min
Corbatas (Cantabría)
3 Std. 10 Min
Petisús (éclairs)
1 godz. 50 min
Canutillos de crema
3h
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min