![Milhojas de chocolate y caramelo Milhojas de chocolate y caramelo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94de0073-9682-42f5-94bf-cb957082b3d5/Derivates/b1436a8e-003d-48fe-bc53-070cc0a0477b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocanti de frutos secos
- 30 g de avellanas tostadas
- 30 g de nueces en mitades
- 30 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 30 g de almendras tostadas sin sal
- 250 g de azúcar
- 1070 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 50 g de vinagre
Relleno de chocolate
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla en trozos
Hojaldre
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 275 g)
- Voeding
- per 4 raciones
- Calorieën
- 22705 kJ / 5431.8 kcal
- Eiwitten
- 52.3 g
- Koolhydraten
- 465 g
- Vetten
- 373.6 g
- Verzadigd vet
- 173.7 g
- Vezels
- 38.1 g
- Natrium
- 1273 mg
Alternatieve recepten
Pastel de chocolate para dos
30min
Crema pastelera
10min
Rollo de chocolate
3h 15min
Bizcochitos rellenos de crema y fresa
2 godz.
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1 godz. 30 min
Profiteroles de tiramisú
4h
Masa de crêpes de chocolate
1ωρ. 15 λεπτ.
Petisús (éclairs)
1h 50min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Profiteroles
2 godz.
Masa choux
2 godz.
Crema pastelera (Espesar)
15 dk