Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 50 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 vaina de vainilla
Bombas
- 50 g de azúcar
- 1 tira de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 tira de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 85 g de leche
- 55 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de levadura prensada fresca
- 180 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de repostería
- 45 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 500 g de aceite de girasol
Caramelización
- 2070 g de agua
- 250 g de azúcar
- 1 cucharada de glucosa
- 1 - 2 chorritos de vinagre
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2835 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 106.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 333.7 mg
Alternatieve recepten
Bizcocho de caramelo con frutas y salsa de caramelo
3 godz. 50 min
Tarta bol de frutos rojos
1h 20min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Crema pastelera
10 Min
Berlinesas rellenas de crema
4 Std. 20 Min
Milhojas de chocolate y caramelo
2h
Merengues con nata y coco
6 Std. 30 Min
Caramelos de toffee
2h
Piononos (Andalucía)
13h 20 min
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Masa choux
2h
Brazo de gitano
3 Std.