![Bombas crujientes de crema Bombas crujientes de crema](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/709a5392-1eaf-4c06-9446-5d055c5ee398/Derivates/66e516b6-8952-43ca-8e27-c2e319879b47.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 50 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 vaina de vainilla
Bombas
- 50 g de azúcar
- 1 tira de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 1 tira de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 85 g de leche
- 55 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de levadura prensada fresca
- 180 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de repostería
- 45 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos pequeños
- 500 g de aceite de girasol
Caramelización
- 2070 g de agua
- 250 g de azúcar
- 1 cucharada de glucosa
- 1 - 2 chorritos de vinagre
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2835 kJ / 678 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 106.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 333.7 mg
Alternatieve recepten
Leche caliente al caramelo
50min
Salsa de caramelo
1 Std. 30 Min
Piruletas de merengue
2 godz. 30 min
Crema pastelera
10 min
Flores de carnaval
40min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Príncipe Alberto (Islas Canarias)
15 min
Sirope de chocolate
20min
Almíbar básico
10 min
Caramelo líquido oscuro
35min
Masa choux
2 Std.
Crema pastelera (Espesar)
15 min