Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de azúcar
- 8 - 9 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 160 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y un poco más para el molde)
- 70 g de crema de whisky
- 1 pellizco de sal
- 50 g de pepitas de chocolate negro
- 20 g de zumo de limón
- 250 g de agua
- leche
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar glas
- Voeding
- per 12 raciones
- Calorieën
- 14468.3 kJ / 3458 kcal
- Eiwitten
- 82 g
- Koolhydraten
- 509 g
- Vetten
- 110 g
- Verzadigd vet
- 62 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de Santiago
1h 10min
Suizos
2 Std. 30 Min
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Sobaos
30 Min
Roscón relleno con frutas confitadas
4 Std.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Brioche con crumble (Challahs)
1 Std. 30 Min
Bollo turco extremeño
1 Std. 55 Min
Brioche con frutas y pasas
3 Std. 10 Min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min