Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
of 250 g de azúcar moreno - 200 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 1 cucharada de vinagre
Cobertura de chocolate
- 120 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 15 g de mantequilla
Base de chocolate
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla en trozos
- 100 g de barquillos en trozos pequeños
Crema de vainilla
- 1 vaina de vainilla
- 200 g de leche
- 2 huevos
- 50 g de azúcar
- 20 g de maicena
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 6088 kJ / 1455 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 113.2 g
- Vetten
- 102.7 g
- Verzadigd vet
- 52.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 77 mg
Alternatieve recepten
Selva negra in a jar
1h
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Panal de caramelo
1 Std. 30 Min
Crêpes de piña colada (HESTAN CUE)
1 Std. 10 Min
Bambas Boston cream
2 Std.
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Roscón de rosas
4 Std.
Tarta Joker
5h
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1 Std. 30 Min
Cheesecake tres chocolates
4 godz. 40 min
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5 Std. 30 Min