Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- mantequilla (para engrasar)
Base de galleta
- 80 g de galletas en trozos
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Mousse
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de yogur griego escurrido
- 260 g de leche condensada
Agar agar con frutas tropicales
- 150 g de agua
- 40 g de azúcar
- 3 g de agaragar (1 cucharadita)
- 1 kiwi
- ½ mango
- 150 g de zumo de naranja colado
- 6 - 12 hojas de menta fresca
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1963 kJ / 469 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 125.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de nata y vainilla
5h 50 min
Tarta de chocolate con leche y frutos rojos
2 godz. 30 min
Tarta esponjosa de limón
3 Std.
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 Std. 30 Min
Tarta mousse de limón
4h 30 min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10 godz. 30 min
Tarta crujiente de trufa y praliné de avellanas
14 Std.
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4h 30 min
Postre dos chocolates y avellanas
3 Std. 30 Min
Tarta panal
6 Std.
Vasitos de mango y yogur con cerezas
25min
Tarta Bellini
24h