Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho plancha con avellanas
- 40 g de licor de avellanas
- 20 g de avellanas
- 5 huevos
- 100 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de repostería
- 5 g de café soluble
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de queso mascarpone
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de café soluble
Cobertura y terminación
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 10 - 20 g de avellanas troceadas
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1952 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 185.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de yogur al ras el hanout - Marruecos
1h
Tortas blandas de anís
1h 20 min
Miniroscones de bizcocho
9h
Profiteroles de tiramisú
4h
Brazos de chocolate y praliné
3h
Corona de brioche con crema de whisky
5h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Brazo de gitano
3h