Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
of 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
of 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1295 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto au basilic
10 min
Pesto d'épinards, pignons et feta
15 min
Pesto de cresson, noix et comté
15 min
Focaccia italienne
5hod. 10min
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 godz. 35 min
Falafels et sauce à la coriandre
45 min
Blinis d'asperges, dip de jambon
30 min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Panisses
30 min
Tempuras de légumes et crevettes
25min
Pain à la feta et aux olives
5h 15min