Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
of 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
of 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1295 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 Std.
Polenta au gorgonzola
25min
Galettes de maïs à la coriandre
50min
Runebergstarta (Gâteaux aux amandes et au rhum)
45min
Salade fattouch
25min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1 Std. 40 Min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1 Std. 15 Min
Polenta aux olives
45min
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min