Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g de patates douces, coupées en rondelles (1 cm env.)
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 170 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 300 g de betterave crue, coupée en cubes
- 1200 g d'eau
- 2 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 200 g de boulgour
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 830 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min
Riz complet aux légumes, lait de coco et noix de cajou
1 Std.
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Aubergine au tofu
1 Std.
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1 Std. 15 Min
Lasagnes au tofu et au chou sans gluten
2h
Lasagne aux légumes anciens
1h 40min
Couscous végétarien
35min
Tofu façon grand-mère
3 Std.
Gratin de lentilles corail
1 Std. 20 Min
Risotto méditerranéen à l'orge
55 min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 Std.