Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g de patates douces, coupées en rondelles (1 cm env.)
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 170 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 300 g de betterave crue, coupée en cubes
- 1200 g d'eau
- 2 c. à café rase de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pousses d'épinards frais
- 200 g de boulgour
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 830 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2h 20min
Tofu façon grand-mère
3h
Gratin de lentilles corail
1h 20min
Lasagne aux légumes anciens
1h 40min
Crumble style indien
1h
Potée végétarienne
1h
Galettes de betterave
40min
Butternut au pesto de graines de courge
40min
Blanquette de panisse
1h 30min
Chili végétarien
1h 5min
Salade de légumes du soleil au kasha
45 Min
Aubergine au tofu
1h