Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 250 g de haricots verts frais, détaillés en petits dés
- 130 g de poivron rouge, épépiné et détaillé en petits dés
- 130 g de carotte, détaillée en petits dés
- 100 g de courgette, détaillée en petits dés
- 2 - 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
-
3
brins de persil frais
of 3 brins de ciboulette fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 321 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 5.2 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Ratatouille grand format
1h
Salade bretonne
2 godz. 15 min
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Tartare de tomate et de poivron
10min
Salade de poulet aux poivrons
1h
Salade de légumes du soleil au kasha
45 min
Salade de dinde et haricots verts
35min
Salade de concombre, radis et poivrons
10min
Tomates farcies au thon
35min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Salade de champignons aux deux citrons
1 Std. 15 Min
Salade de pomme de terre et poulet
55min