Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Vollkornreis
- 700 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 350 g frische Pilze, in dünnen Scheiben
- 40 g Pecannüsse, geröstet
- 40 g Walnusshälften, geröstet
- 10 g Koriander, abgezupft
- 50 g Sojasauce
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 30 g Essig
- 40 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
-
1 - 2
EL Sonnenblumenkerne, geröstet
of 1 - 2 EL Kürbiskerne, geröstet - 2 - 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2424 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1022 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterraner Dinkel-Salat
30 Min
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1 Std. 10 Min
Quinoa mit grünen Bohnen
30 Min
Bulgur, gekocht
35 Min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45 Min
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45 Min
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12h 40min
Brauner Langkornreis, gekocht
55min
Wildreis, gekocht
25 Min
Dinkelkörner, gekocht
8u. 40min
Hirse, gekocht
45 Min
Suppengemüse anbraten
25 Min