![Curry de champiñones y garbanzos con espinacas Curry de champiñones y garbanzos con espinacas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c57ec678f24c73f027e5a3c61751e461/Derivates/20f44c5474092cdda44c2c429c9370594fd3a3e0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (aprox 3 cm)
-
40
g de aceite de coco
of 40 g de aceite de oliva - 80 g de tomate concentrado
- 1 chile rojo fresco sin pedúnculo ni semillas
-
1
cucharada de pasta de curry rojo
of 1 cucharada de curry en polvo - 400 g de champiñones en cuartos o en mitades
- 400 g de leche de coco (1 lata)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 100 g de espinacas baby frescas
- cilantro fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2010.5 kJ / 480.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 890.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Guiso de verduras italiano
40 min
Coliflor tika masala
30 min
Sopa de patata al curry
45 min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 min
Arroz vietnamita con verduras
55 min
Sopa de patata con boletus deshidratados
40 min
Meloso de pasta
20 Min
Curry vegano de berenjenas
50min
Nadan Mutta (Huevos en salsa de tomate) - India
50min
Curry indio de verduras
50min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45 min