Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de filet de veau, coupé en dés (1 cm)
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 40 g d'oignons nouveaux, coupés en quatre
- 30 g de jus d'orange
- 1 c. à café de zeste d'orange râpé
- 40 g de jus de citron
- 40 g d'huile d'olive
- 2 brins de feuilles de cerfeuil frais, équeutés
- du sel
- du poivre moulu
- 80 g de parmesan (40 g en cubes et 40 g en copeaux)
- 80 g de tomates confites, égouttées et coupées en deux
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 12 feuilles de basilic frais
- 4 tomates cerise, coupées en quartiers
- quelques feuilles de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1081 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tzatziki
3hod. 5min
Sauce chimichurri
5min
Ceviche de dorade
10min
Vittello tonnato
4h 20min
Sauce vierge
10min
Ceviche de poisson
30 Min
Salade de fèves au citron, amandes grillées et coriandre
35min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5 Std. 35 Min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.