Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 blanc d'œuf
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de chou frisé kale
- 2 gousses d'ail
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à soupe bombée de tahini
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
- 60 g d'eau
- 100 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 1 avocat, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 868.5 kJ / 207.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 369.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steaks, purée de panais et carottes, oignons caramélisés et lamelles de panais croustillantes
1h
Tatin de navets
10h
Pad thaï au tofu épicé
1 Std. 50 Min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc
45min
Ramen coréens au tofu et œuf Mayak
50min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1h
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1h 25 min
Japchae
50min
Mafé aux patates douces et riz
1h 15min
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35min
Curry de patates douces, épinards et brocoli
45min