Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 blanc d'œuf
- 2 pincées de sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de chou frisé kale
- 2 gousses d'ail
- 15 g de jus de citron
- 1 c. à soupe bombée de tahini
- 250 g de pois chiches en conserve, égouttés et rincés
- 60 g d'eau
- 100 g de haricots rouges en conserve, égouttés et rincés
- 1 avocat, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 868.5 kJ / 207.3 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 369.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Japchae
50min
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30 Min
Tempeh teriyaki et légumes avec du riz
40min
Shabu-Shabu (fondue japonaise)
1 Std.
Curry de légumes (chou-fleur, courge, patate douce et panais)
1h 5min
Ananas cuit sous vide au caramel
1 Std. 30 Min
Quinoa et légumes d'automne au tofu
55min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2h
Gulai de seitan et légumes
50min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10 phút
Compote poire-fenouil à l'anis étoilé (Pour les grands et les tout-petits)
45min