Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Hirse
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Schalotte
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 4 Eier
- 50 g Quark, 20% Fett
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen (5 mm)
- 60 g Paniermehl
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 361 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1h 40 min
Linsen-Moussaka
2h 20 min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1 Std.
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1h 30min
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1 Std. 5 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Walnuss-Pilz-Patties
30min
Hirsepuffer
1 Std. 10 Min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1h 40 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 Std. 10 Min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 Std. 5 Min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20min