![Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08303702-6260-4582-ab75-6a1c734e6ded/Derivates/bbe3bf06-ae42-453f-b6b3-54c5b25d4ad3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g orange juice, freshly squeezed
- 10 g water
- 2 dashes Tabasco® sauce
- 130 g unsalted butter, diced
-
1
tsp smoked paprika
of paprika - 4 egg yolks, from medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 5559.9 kJ / 1328.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 140.1 g
- Verzadigd vet
- 75.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1457.8 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 Min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Tartare Sauce
10 Min
Classic Zabaglione
15min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Chilli and Apple Jelly
4 Std. 15 Min
Pistachio Ice Cream
10 Std. 35 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Caesar Salad Dressing
5min
Elderflower Cordial
10h 30 min