Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber

Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber

Geen beoordelingen
Voorbereiding 1u. 50min
Totaal 5u. 30min
14 portions

Ingrediënten

Oyster Emulsion
  • fresh oysters (weight including shells)
    400 g
  • breadcrumbs
    110 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    50 g
  • rapeseed oil
    600 g
  • fine sea salt to taste
  • lemon juice to taste
  • ground black pepper to taste
Garnish
  • cucumber peeled, deseeded
    ½
  • fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
  • long grain rice
    325 g
  • fish stock hot
    650 g
  • squid ink, liquid
    5 g
  • lemon juice to taste
  • fish sauce
    5 g
  • rapeseed oil for frying
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
  • vinegar powder for garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 528.2 kcal / 2210.1 kJ
Eiwitten 6.5 g
Vetten 44.4 g
Koolhydraten 26.5 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 3.5 g
Natrium 279 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...