Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oyster Emulsion
- 400 g fresh oysters (weight including shells)
- 110 g breadcrumbs
- 50 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g rapeseed oil
- fine sea salt, to taste
- lemon juice, to taste
- ground black pepper, to taste
Garnish
- ½ cucumber, peeled, deseeded
- fine sea salt, for sprinkling
Squid Crackers
- 325 g long grain rice
- 650 g fish stock, hot
- 5 g squid ink, liquid
- lemon juice, to taste
- 5 g fish sauce
- rapeseed oil, for frying
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
- vinegar powder, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2210.1 kJ / 528.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 44.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 279 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Profiteroles
2h 15min
Plain Yoghurt
14h
Choux Pastry
2 Std.
Honey and Blood Orange Cake
2 Std.
Orange Curry Dressing
10min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Vegetable Spring Rolls
2h 10min
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Apple and Blackcurrant Pie
2 Std.