Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de courge butternut pelée, graines prélevées (voir page 73), chair en morceaux (3 cm), réservée
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ¼ c. à café de curry en poudre
- ¼ c. à café de sel
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 25 g de beurre
- 200 g de jus d'orange
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de crème acidulée
- ½ grenade, égrainée
- 1 c. à soupe d'huile de graines de courge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de légumes
25min
Soupe froide avocat-coco
10min
Velouté de tomates au séré
25min
Soupe de carottes à la menthe
35 Min
Soupe au potiron
35 Min
Soupe de potiron
35 Min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Velouté de tomates et de courges
25min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 Min
Soupe céleri-pomme
30 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min