Compatibele versies
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Risotto aux champignons
- ½ bouquet de persil frais
- 80 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
-
300
g de champignons, frais (pleurotes du panicaut, pleurotes en huître et cèpes) nettoyés et tranchés (2 mm)
of 300 g de champignons de Paris, frais, nettoyés et coupés en lamelles (2 mm) - 30 g de beurre, en morceaux
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de pignons de pin
- 320 g de riz risotto, tout type (p. ex. carnaroli ou arborio, temps de cuisson 20 minutes)
- 90 g de vin blanc, sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), émietté
- ½ - 1 c. à café de sel, selon les goûts
Salade de courge et finition du risotto
- 250 g de carottes, en morceaux
- 300 g de pommes, en morceaux
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps)
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 3 c. à soupe de sirop d'érable
- 2 oranges, fraîchement pressées
- ½ c. à café de sel (optioneel)
- 75 g de cerneaux de noix
- 30 g de beurre, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3796.6 kJ / 907.4 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 41.6 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 635.6 mg
Alternatieve recepten
Salade de carottes
15min
Milanais
3 Std.
Velouté courge-coco
45min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40min
Risotto alla milanese
30 min
Salade de crudités
10 min
Risotto
30 min
Gâteau oignons-fromage
1u. 15min
Pesto de basilic
10 min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Risotto à la courge
35min