Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de bâtonnets salés
- 5 brins de thym, frais, dont 3 brins effeuillés
- 800 g d'eau
- 25 g de bolets, séchés (bio)
- 2 cubes de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe de beurre
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc, sec
- 200 g de fromage de Brie
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2247 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papet vaudois
55min
Émincé à la zurichoise
50min
Polenta tessinoise
45min
Risotto alla milanese
30min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Rösti bernois
40min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Salade de carottes
15min
Milanais
3 godz.
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min